ontslag en ww
vaststellingsovereenkomst bij ziekte
68-plus: krijg ik na ontslag nog WW? PlusOnline.
68-plus: krijg ik na ontslag nog WW? Nicole Goud 1 Gepubliceerd: 07-09-2015. Ik ben 68 jaar en werk al meer dan 40 jaar voor dezelfde werkgever. Na mijn 65e zijn mijn werkgever en ik wel overeengekomen dat ik wat uren minder zou gaan werken. Lees Hier Verder
kookworkshops
Uitkering en vergoeding na ontslag WW-uitkering OntslagHulp.com.
Meer berichten uit de categorie: Financieel. Transitievergoeding bij ontslag vanaf juli 2015. WW-uitkering na ontslag UWV vergoeding na ontslag. Kantonrechtersformule en ontslagvergoeding berekenen. Wijzigingen WW en ontslagvergoeding 2014. Aanvullende afspraken beeindigingsovereenkomst. Kennelijk onredelijk ontslag: de procedure. Stel ons uw vraag.
vloerkleden
WW-uitkering Wat is de hoogte van de WW-uitkering?
Tegenwoordig vallen ambtenaren gewoon onder de Werkloosheidswet WW. Voor het ontvangen van een WW-uitkering moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen.: u bent werkloos en beschikbaar voor de arbeidsmarkt.; het ontslag is uzelf niet aan te rekenen.; u hebt een arbeidsverleden van minimaal een half jaar.
skihellm
Alles over de WW-uitkering Ontslag.nl.
Ontslag op staande voet en verwijtbaar ontslag. Zo werkt het nieuwe ontslagrecht. Bel de Ontslaglijn. Print deze pagina. Wanneer heeft u recht op een WW-uitkering? Hoe lang en hoe hoog is deze uitkering? U leest het in dit onderdeel. Vrijwillige vertrekregeling en WW.
uitzending gemist
Loonwijzer.nl Ontslag, Wat zijn je Rechten bij Verlies Werk, WW.
Home Arbeidsrecht en CAO Sociale Zekerheid Werkloosheidsuitkering Ontslag en ww FAQ. Ontslag en WW. Wat gebeurt er bij ontslag, waar moet je op letten, waar heb je recht op? Onderteken nooit zomaar een beëindigingsovereenkomst, niet iedereen heeft zomaar recht op WW.
Wanneer krijg ik een WW-uitkering? Het Juridisch Loket.
Het Juridisch Loket kan u adviseren over uw mogelijkheden. Kan ik een WW-uitkering krijgen als mijn werkgever mij ontslag aanbiedt? Als de beëindigingsovereenkomst aan de voorwaarden van het UWV voldoet, heeft u recht op een WW-uitkering. Het initiatief moet bijvoorbeeld van uw werkgever uitgaan en u mag niets te verwijten zijn. Daarnaast is het belangrijk dat uw opzegtermijn klopt, zodat uw WW-uitkering op een juist moment in kan gaan. Belangrijk is dat u niet ziek bent. Heeft u een tijdelijk contract en wil uw werkgever uw contract eerder beëindigen dan de einddatum in het contract? Dan kan dit gevolgen hebben voor uw recht op WW.
7 dingen die je moet regelen bij ontslag Wijzer in geldzaken.
Een WW-uitkering duurt een beperkt aantal maanden en is veel minder dan je laatstverdiende loon. Let op: als je je ontslag niet aanvecht, bestaat de kans dat je geen WW-uitkering krijgt. Vraag daarom altijd juridisch advies. Heb je zelf ontslag genomen, ben je op staande voet ontslagen, dan heb je in principe geen recht op een werkloosheidsuitkering WW.
Ontslag en ww-uitkering.
In de praktijk komt het erop neer dat werkgever en werknemer het ontslag vaak regelen via het opstellen van een beëindigingsovereenkomst. Het recht op een WW-uitkering komt wel te vervallen als u op staande voet wordt ontslagen of zelf het initiatief neemt tot ontslag. Bij twijfel kunt u gratis juridisch advies inwinnen bij het Juridisch Platform. Als ambtenaar heeft u naast uw WW-uitkering in veel gevallen ook recht op een bovenwettelijke WW-uitkering. Als u in aanmerking wilt komen voor een WW-uitkering, dan moet uw ontslag aan bepaalde voorwaarden voldoen. In de praktijk wordt door de werkgever vaak aan deze voorwaarden voorbijgegaan. Neemt u eens vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsjuristen: 020 468 9114 of vul het contactformulier in. Check eerst uw overeenkomst. Klopt uw overeenkomst wel? Hebt u recht op WW?

Contacteer ons